Algemeen

Er is in Nederland jaarlijks ongeveer 1 miljard euro schade ten aanzien van winkelcriminaliteit. Om het rendement te optimaliseren is het in de Retail belangrijk om scherp te zijn op diefstal en derving.

Derving is een verlies, anders dan uit economische zaken. Derving is in feite geen verlies vanwege inkoop, productie of verkoop. De oorzaak van derving is meestal sociaal. Het is een algemeen maatschappelijk probleem met economische gevolgen voor degene die er de dupe van zijn. Meestal zijn dit de eigenaren, aandeelhouders en de medewerkers van een bedrijf.

Wij bieden trainingen aan op gebied van interne en externe diefstal. We geven uw medewerkers inzicht in uw beleid bij diefstal en leren hen wat je kan doen om diefstal te voorkomen. Daarnaast leren we hen gedragskenmerken van een winkeldief en signalen van interne fraude te herkennen om deze personen vervolgens op een professionele wijze aan te spreken. Ook bieden wij diverse mogelijkheden voor een training op gebied van wat te doen voor, tijdens en na een overval.

We beseffen dat de precieze problematiek en leerbehoefte voor iedere organisatie anders is. We komen dan ook graag bij u langs om uw specifieke (leer)vraag met u te bespreken zodat we een voorstel op maat kunnen schrijven voor u.

Naast advies en trainingen bieden wij diverse innovatieve opties aan voor online leren en geloven wij in de effectiviteit van de combinatie van beide (Blended Learning).

Wil je meer weten over diefstalpreventie? Neem gerust contact op.