Algemeen

Het doel van alle trainingen Weerbaarheid is dat u niet de controle over uzelf verliest en dat u zich niet laat leiden door eigen irritatie of angst. U blijft op een duidelijke, neutrale, milde manier omgaan met de burger en tegelijkertijd reageert u weerbaar en confronterend, zodra een burger agressief gedrag inzet.

Met de training ‘Voorkomen van en omgaan met emotie en agressie’ leert Maxxecure u om bewuster om te gaan met het signaleren en ombuigen van emotioneel en agressief gedrag van burgers. Hierdoor voelt u zich zelfverzekerder in escalerende situaties en leert u hoe u de opbouw van spanning bij de burger in een zo vroeg mogelijk stadium kunt bijsturen.

Een belangrijk uitgangspunt van onze trainingen is dat emotioneel gedrag van burgers wel acceptabel is en dat agressie van burgers, gericht op een persoon (of object), nooit acceptabel is. Wij baseren ons in de training op de landelijke richtlijn vanuit de Veilige Publieke Taak: ‘Emotie mag, agressie niet!’

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan digitale leermiddelen. Wij bieden zowel

kant-en-klare als maatwerktrainingen aan op het gebied van weerbaarheid, ook online:

  • Livestreaming training voor groepen
  • Live online coaching en intervisie
  • Mobiele en desktop trainingen (e-learning)

Naast de diverse online mogelijkheden trainen waar nodig ook nog steeds op locatie. Deze trainingen organiseren we volgens ons Corona protocol waarbij we alle gestelde maatregelen in acht nemen.

Daarnaast nemen onze trainers een 'Corona Kit' mee met daarin diverse beschermingsmiddelen zoals desinfectiegel, mondkapjes, gezichtsschermen en handschoenen.

Wil je meer weten over online trainingen? Neem contact met ons op.